"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

Pokračování

8. prosince 2009 v 23:11 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
Ahojky všichni! Už jste si možná říkali, že jsem na blog zapoměla. Pravda je ale trochu (fakt jen trochu!) jinde.


Jak je to už u mě obvyklé, nebyl na psaní čas (jak jinak, že?), a vlastně ani moc nebylo o čem psát. Dnešní události mě ale donutily blog znovu "rozmrazit", a napsat o nich. Přeji příjemné čtení, jestli sem ještě někdo i přes moji neaktivitu chodíte, nebo alespoň ti, co jste si nastavili RSS. :)

Tento týden mám více "lítání po doktorech", a první výlet byl do Prahy (jak jinak...) za známou lékařkou Hankou F. Hezky jsme si popovídaly, já jsem jí dala různá potvrzení od lékařů, a ona mi na oplátku recept na jisté léky...

Ale nepředbíhejme. :) Ráno jsem se rozhodla, že chci na tuto "významnější událost" trochu lépe vypadat, tak jsem si vzala ke džínám světlou mikinu, a ještě kabelku a boty na podpatcích. Měla jsem problém nacpat vše, co normálně nosím s sebou do kabelky, ale tak nějak jsem to zvládla. Cesta vlakem probíhala celkem v pohodě, jen mě štvalo, ze jsem i přes deštník kvůli větru zmokla. V Praze jsem čekala přes hodinu na nádraží, termín jsem totiž měla až déle, ale dalším vlakem bych to už nestihla, tak jsem si psala s kámoškou, která byla v nemocnici a zrovna čekala, až ji odvezou na sál na operaci.

Když už mi zbývalo jen půl hodiny, rozhodla jsem se vyjít. A zrada! Odlepila se mi podrážka na jedné botě. Okamžitě jsem ji prohlásila za rozbitou (další prohlášení nejsou veřejně publikovatelná ;) ), a šla velmi pomalým krokem (předstírajíc nutnost soustředění se na psaní SMS zprávy), načež mě během průchodu zbývající polovinou nádraží postupně oslovili tři "reklamatoři" (nebo jak se říká těm, co nabízí mobilní tarify a tím vlastně dělají reklamu operátorovi) od jistého českého mobilního operátora, přičemž to kupodivu nebyl ten modrý. :) Všem jsem slušně odpověděla, že nový tarif za 300 Kč měsíčně fakt nechci (s moji finanční situací by to opravdu nebyl dobrý nápad...). Pokračovala jsem dál, a i když se bota uklidnila a já tedy mohla zrychlit, stejně jsem byla ráda, že jsem si nechala na cestu tu půlhodinku.

Teď tedy zpět k tomu hlavnímu... Ona mi ten recept ve skutečnosti nedala. Dala mi místo toho za "mírný poplatek" tašku plnou různých krabiček - léčiv. Mno, nebudeme to protahovat, většina čtenářů tohoto blogu stejně tuší, co v těch krabičkách je. :)

Cestou zpátky jsem zjistila, že se mi na jiném místě odlepila podrážka i u druhé boty. Mno nějak s tím dojdu a letí do popelnice. Naštěstí nebyly vůbec drahé. A k vánocům chci nové boty! :)

Komentáře

1 Gekko Gekko | Web | 9. prosince 2009 v 13:07

Gratuluju! At ti ten obsah krabicek jde hezky k duhu :-)

2 Andy Andy | 9. prosince 2009 v 20:32

Taky gratuluji. Ať ti bonbonky chutnají.  :-)

3 Annia Annia | Web | 13. prosince 2009 v 8:31

Díky moc za gratulace. :-)


Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články